Getuigenis

Kurt Kenis

Bewire staat voor 5 waarden. Voor Kurt is People-centricity het meest van toepassing op zijn ervaring met ondernemerschap binnen de cluster.

In zijn getuigenis ontdek je wat dit voor hem betekent.

Portret van Kurt
  • Excellence
  • Respect
  • People-centric
  • Impactfullness
  • Empowerment

“Binnen een People-centric organisatie, en zeker binnen een groep van organisaties zoals het geval binnen Bewire, werken mensen met zeer diverse verantwoordelijkheden zéér nauw samen, waarbij er vooral gekeken wordt op welke wijze het maximum uit deze samenwerking kan gehaald worden.

Er wordt gestreefd naar een optimale verhouding tussen de wensen, interesses, ambities van ieder individu enerzijds, en de ambities, visie en doelstellingen van de organisatie(s) anderzijds.”

Hoe omschrijf je vandaag jouw rol als ondernemer aan vrienden en familie?

“Mijn rol als ondernemer komt jammer genoeg weinig tot niet aan bod onder vrienden en familie, dus ik vrees dat ik hier geen goed voorbeeld ben.

Wat ik wél kan zeggen, is dat ik erover waak dat ik vanuit elke hoedanigheid (als ondernemer, vriend, vader, man…) dezelfde waarden en normen hanteer naar anderen toe.

Verder weten ze binnen mijn familie en vriendenkring dat Bewire een omgeving is die kansen geeft aan mensen met potentieel, en hen daarin ten volle ondersteunt. Details over hoe mijn job er precies uitziet en waar ik me elke dag mee bezig houd hebben ze zelfs bij benadering niet.”

Een outdoor meeting van Hived op de Corda Campus

Wat betekent Bewire voor jou?

“Bewire is voor mij de organisatie die potentieel in mij heeft gezien en me in alle vrijheid de kansen heeft gegeven om dat potentieel ten volle te benutten, daar waar ik in het verleden in omgevingen heb gewerkt waar je groei eerder werd afgeremd uit angst voor verandering.”

Ikzelf heb me nooit als een ondernemer gezien, maar Bewire wel, en hiervoor ben ik hen nog steeds zeer dankbaar.”

Welke situatie of gebeurtenis is je het meest bijgebleven sinds de start als ondernemer binnen Bewire en waarom?

“Het uitbreken van Corona op wereldschaal in maart 2020. 2020 was immers het jaar van mijn start als ondernemer/zelfstandige. Maar ook toen kon ik rekenen op mijn collega-ondernemers binnen de groep, om mij met raad en daad bij te staan waar nodig. En door feit dat ik effectief in een zeer veilige omgeving ben opgestart, heb ik me geen seconde ongerust gemaakt over mijn verdere toekomst.

Wat zou je aan (potentieel) toekomstige Bewire-ondernemers willen meegeven?

Als je potentieel ziet in een idee, hoe klein ook, twijfel dan niet om er iets mee te doen en het eens op tafel te leggen. Wie weet schuilt er ook wel een ondernemer in jou.

Portret van Kurt
Ondernemen doe je met vallen en opstaan, maar weet dat Bewire er is om je weer recht te helpen waar nodig."

— Kurt Kenis, Managing Partner van Hived

Roots hexagon cyan Sfeerbeeld van het Hived team

Positionering

Hived binnen Bewire

Hived is de recruitment partner & matchmaker binnen Bewire. Door kwaliteitsvolle samenwerkingen te creëren tussen IT-experts en bedrijven maken ze het verschil voor beide partijen. Het doel? De perfect cultural én technical fits vinden.

Meer over Hived

Ondernemersverhalen

Ontdek het verhaal van jouw voorgangers

Portret van Theriessa

Theriessa Cenens

"Het is een sprong in het diepe wagen, wetende dat je op je pootjes terecht zal komen dankzij ondersteuning en coaching van collega’s."
Lees getuigenis
Portret van Joost

Joost Damen

"Bij Bewire krijg je ruimte om je te ontplooien als ondernemer, en sta je er niet alleen voor."
Lees getuigenis

Jens Mortier

"Ondernemen binnen Bewire is terechtkomen in een groep enthousiaste ondernemers die elkaar als collega’s verder helpen om het beste uit zichzelf te halen."
Lees getuigenis
portret van Luca

Luca Filippone

"It doesn’t feel like a job, it’s a way of life!"
Lees getuigenis
Portret van Philip

Philip Boermans

"Ondernemerschap binnen Bewire is het zelfstandig kunnen uitbouwen van een eigen initiatief, met ondersteuning en coaching van je collega-ondernemers."
Lees getuigenis
Portret van Dieter

Dieter Van Hoof

"Wie de ambitie heeft om zijn carrière naar een hoger punt te tillen en hier ook voor de volle 100% voor wil gaan, krijgt de kans om dat te doen, in een veilige omgeving."
Lees getuigenis
Portret van Roeland

Roeland De Smedt

"Bewire, dat is elkaar ondersteunen en samen de successen vieren.”
Lees getuigenis
Portret van Jan

Jan Van Reeth

"Bewire is de omgeving waar het ware potentieel van mensen tot uiting komt."
Lees getuigenis
Portret van Berten

Berten De Schutter

"Bij Bewire leer je de verschillende lagen van het ondernemerschap ontdekken. Laag per laag, met intense, persoonlijke begeleiding."
Lees getuigenis

Relevante inzichten

Geïnspireerd door deze getuigenis? Dan spreken onderstaande inzichten je misschien ook wel aan!