Getuigenis

Philip Boermans

Bewire staat voor 5 waarden. Voor Philip is People-centricity het meest van toepassing op zijn ervaring met ondernemerschap binnen de cluster.

In zijn getuigenis ontdek je wat dit voor hem betekent.

Portret van Philip
  • Excellence
  • Respect
  • People-centric
  • Impactfullness
  • Empowerment

Binnen Collide en Bewire streven we naar een werkomgeving waar elke medewerker kan groeien in de richting die hij of zij voor ogen heeft. Als bedrijf ondersteunen we onze medewerkers hierin om het beste uit zichzelf te halen. Hoe? Door middel van coaching en/of trainingen.

Een groot deel van de beslissingen worden genomen met input van ons team. We betrekken iedereen in de verdere groei en uitbouw van het bedrijf én van zichzelf. We staan open voor constructieve feedback, inzichten, ideeën en initiatieven die onze werknemers uitdenken. Persoonlijke groei staat voorop, en dat zorgt voor een sterke basis, zowel voor het bedrijf als voor (toekomstige) klanten.”

Hoe omschrijf je vandaag jouw rol als ondernemer aan vrienden en familie?

“Bij Bewire heb ik de mogelijkheid gekregen om meer verantwoordelijkheid op te nemen binnen het bedrijf waar ik al jaren actief ben. Ik heb samen met mijn collega het vertrouwen gekregen om een nieuwe wind te laten waaien en het bedrijf Collide op te richten.

In de eerste plaats willen onze medewerkers opnieuw meer met elkaar verbinden, onderlinge kennis verspreiden en professioneel te groeien. We willen vooruit. Dat doen we door nieuwe sterke profielen aan te trekken en contacten te leggen met (nieuwe) klanten. 

Onze klanten, aan de andere kant, willen we voorzien van uitgebreide kennis – want die hebben onze medewerkers – om hun projecten succesvol op te leveren en zo hun eigen doelstellingen te behalen.”

Philip op BeDay: de jaarlijkse Bewire offsite

Wat betekent Bewire voor jou?

“Ik ben al deel van het team sinds de oprichting van Bewire. De goede band met de collega’s van de verschillende clusters, het vertrouwen, de open communicatie en het openstaan voor eigen ideeën en initiatieven van alle ondernemers binnen Bewire motiveren mij om mezelf voor de volle 100% in te zetten, zowel voor het bedrijf als voor de klant(en).”

Welke situatie of gebeurtenis is je het meest bijgebleven sinds de start als ondernemer binnen Bewire en waarom?

Wat ik nooit zal vergeten? Dat is zonder twijfel de opstartfase van Collide!”

“Berten en ikzelf zijn al lang werkzaam binnen Bewire en we hebben van onze collega-ondernemers meteen het volste vertrouwen gekregen om ons verhaal met Collide succesvol vorm te geven en op te starten. Tot op de dag van vandaag kunnen we bij hen ook steeds terecht voor extra inzichten, sparring en coaching. Daarvoor ben ik iedereen enorm dankaar.”

Wat zou je aan (potentieel) toekomstige Bewire-ondernemers willen meegeven?

Ga de uitdaging niet uit de weg.

“Er is een team van mede-ondernemers die je met raad en daad kunnen bijstaan & coachen in het uitwerken en uitbouwen van je eigen initiatief en/of idee.”

Portret van Philip
Ondernemerschap binnen Bewire is het zelfstandig kunnen uitbouwen van een eigen initiatief, met ondersteuning en coaching van je collega-ondernemers."

— Philip Boermans, Managing Partner van Collide

Roots hexagon cyan Sfeerbeeld van het Collide team

Positionering

Collide binnen Bewire

Collide levert binnen Bewire experts in front-end development, back-end development en app development. De uitgebreide kennis wordt ingezet bij tal van klanten en projecten, in allerlei sectoren.

Meer over Collide

Ondernemersverhalen

Ontdek het verhaal van jouw voorgangers

Portret van Jan

Jan Van Reeth

"Bewire is de omgeving waar het ware potentieel van mensen tot uiting komt."
Lees getuigenis
Portret van Dieter

Dieter Van Hoof

"Wie de ambitie heeft om zijn carrière naar een hoger punt te tillen en hier ook voor de volle 100% voor wil gaan, krijgt de kans om dat te doen, in een veilige omgeving."
Lees getuigenis
Portret van Kurt

Kurt Kenis

"Ondernemen doe je met vallen en opstaan, maar weet dat Bewire er is om je weer recht te helpen waar nodig."
Lees getuigenis
portret van Luca

Luca Filippone

"It doesn’t feel like a job, it’s a way of life!"
Lees getuigenis
Portret van Theriessa

Theriessa Cenens

"Het is een sprong in het diepe wagen, wetende dat je op je pootjes terecht zal komen dankzij ondersteuning en coaching van collega’s."
Lees getuigenis
Portret van Joost

Joost Damen

"Bij Bewire krijg je ruimte om je te ontplooien als ondernemer, en sta je er niet alleen voor."
Lees getuigenis
Portret van Roeland

Roeland De Smedt

"Bewire, dat is elkaar ondersteunen en samen de successen vieren.”
Lees getuigenis

Jens Mortier

"Ondernemen binnen Bewire is terechtkomen in een groep enthousiaste ondernemers die elkaar als collega’s verder helpen om het beste uit zichzelf te halen."
Lees getuigenis
Portret van Berten

Berten De Schutter

"Bij Bewire leer je de verschillende lagen van het ondernemerschap ontdekken. Laag per laag, met intense, persoonlijke begeleiding."
Lees getuigenis

Relevante inzichten

Geïnspireerd door deze getuigenis? Dan spreken onderstaande inzichten je misschien ook wel aan!