Getuigenis

Theriessa Cenens

Bewire staat voor 5 waarden. Voor Theriessa is People-centricity het meest van toepassing op haar ervaring met ondernemerschap binnen de cluster.

In haar getuigenis ontdek je wat dit voor haar betekent.

Portret van Theriessa
  • Excellence
  • Respect
  • People-centric
  • Impactfullness
  • Empowerment

“Collegialiteit, samenhorigheid… Bij Bewire zijn we niet alleen collega’s, maar ook goede vrienden wat ervoor zorgt dat je elke dag met plezier komt werken. Op elkaar kunnen rekenen zorgt voor extra motivatie. Het klinkt cliché, maar voor mij is Bewire mijn familie.”

Hoe omschrijf je vandaag jouw rol als ondernemer aan vrienden en familie?

“Ik ben Creatief Coördinator bij Studio Ignite. Samen met mijn collega Jan heb ik de eindverantwoordelijkheid en bepalen we waar we naartoe willen met Studio Ignite. We begeleiden en helpen onze mede-Igniters om te groeien in hun vakgebied en in wat zij belangrijk vinden. Ik hou er ook van om mijn ‘commerciële pet’ op te zetten en opportuniteiten te spotten zodat iedereen uitdaging vindt binnen zijn werk.”

Theriessa bekijkt enkele voorbeelden en stalen van drukwerk

Wat betekent Bewire voor jou?

“Bewire heeft 2 kanten, in mijn ogen. Het is enerzijds een vriendschappelijke omgeving waar je kan lachen en zwanzen en helemaal jezelf kan zijn. Aan de andere kant is het ook een motiverende omgeving waar je, zowel professioneel als als mens, kan groeien en waar je op je collega’s kan rekenen. Je staat er nooit alleen voor.”

Welke situatie of gebeurtenis is je het meest bijgebleven sinds de start als ondernemer binnen Bewire en waarom?

“Dat is voor mij het moment waarop enkele collega’s van andere deelbedrijven te horen kregen dat Jan en ik coördinator waren geworden bij Studio Ignite. Er kwam veel lof over hoe we zaken aanpakten en dat gaf enorm veel motivatie en vertrouwen.

“Als iemand zegt: ‘Gelle doet dat kei goed’, dat geeft je toch vleugels.”

Ik heb heel lang getwijfeld om deze stap te zetten, maar de positieve reacties geven aan dat ik de juiste keuze gemaakt heb.”

Wat zou je aan (potentieel) toekomstige Bewire-ondernemers willen meegeven?

“Durf om hulp te vragen. Je bent niet alleen en je hoeft het ook niet alleen te doen. Er is een heel netwerk dat je ondersteunt en advies kan geven waar nodig. Niemand is onoverwinnelijk, die menselijke kant laten zien is belangrijk. Elkaar vertrouwen schept een band en zorgt ervoor dat je het beste in elkaar naar boven brengt.
Soms gaat het al eens mis maar dat is oke; je komt uit je comfortzone en leert zo uit je fouten. Op die manier groei je het meest als ondernemer maar ook als mens.”

Portret van Theriessa
Het is een sprong in het diepe wagen, wetende dat je op je pootjes terecht zal komen dankzij ondersteuning en coaching van collega’s."

— Theriessa Cenens, Creative Coordinator van Studio Ignite

Roots hexagon cyan Sfeerbeeld van het Studio Ignite team

Positionering

Studio Ignite binnen Bewire

Studio Ignite is de creatieve cel binnen Bewire. Zij zetten hun passie voor creatie in om ondernemingen eigenheid te geven. Met bold branding, waanzinnig webdesign en spot-on copywriting helpen ze succes te ontvlammen.

Meer over Studio Ignite

Ondernemersverhalen

Ontdek het verhaal van jouw voorgangers

Jens Mortier

"Ondernemen binnen Bewire is terechtkomen in een groep enthousiaste ondernemers die elkaar als collega’s verder helpen om het beste uit zichzelf te halen."
Lees getuigenis
portret van Luca

Luca Filippone

"It doesn’t feel like a job, it’s a way of life!"
Lees getuigenis
Portret van Jan

Jan Van Reeth

"Bewire is de omgeving waar het ware potentieel van mensen tot uiting komt."
Lees getuigenis
Portret van Roeland

Roeland De Smedt

"Bewire, dat is elkaar ondersteunen en samen de successen vieren.”
Lees getuigenis
Portret van Joost

Joost Damen

"Bij Bewire krijg je ruimte om je te ontplooien als ondernemer, en sta je er niet alleen voor."
Lees getuigenis
Portret van Dieter

Dieter Van Hoof

"Wie de ambitie heeft om zijn carrière naar een hoger punt te tillen en hier ook voor de volle 100% voor wil gaan, krijgt de kans om dat te doen, in een veilige omgeving."
Lees getuigenis
Portret van Berten

Berten De Schutter

"Bij Bewire leer je de verschillende lagen van het ondernemerschap ontdekken. Laag per laag, met intense, persoonlijke begeleiding."
Lees getuigenis
Portret van Kurt

Kurt Kenis

"Ondernemen doe je met vallen en opstaan, maar weet dat Bewire er is om je weer recht te helpen waar nodig."
Lees getuigenis
Portret van Philip

Philip Boermans

"Ondernemerschap binnen Bewire is het zelfstandig kunnen uitbouwen van een eigen initiatief, met ondersteuning en coaching van je collega-ondernemers."
Lees getuigenis

Relevante inzichten

Geïnspireerd door deze getuigenis? Dan spreken onderstaande inzichten je misschien ook wel aan!